Hellouise Claassen-Rossen beëdigd als commissielid Politiek op Inhoud

Hellouise Claassen-Rossen beëdigd als commissielid Politiek op Inhoud

Hellouise (55) uit de Rips heeft zich recent aangesloten bij Politiek op Inhoud. Ze heeft zich ook al kort aan u voorgesteld. Afgelopen donderdag werd Hellouise beëdigd als commissielid voor Politiek op Inhoud.

Net als raadsleden worden commissieleden tegenwoordig ook beëdigd in Gemert-Bakel. Politiek op Inhoud heeft sterk gepleit dat een commissielid qua informatievoorziening gelijkgesteld wordt aan een raadslid.

Door commissieleden ook de eed af te leggen zijn ze gehouden aan het wettelijk kader qua vertrouwelijkheid dat ook geldt voor raadsleden. Een commissielid kan in de fractie hierdoor nu ook betrokken worden bij onderwerpen waar vertrouwelijkheid op is gelegd.

Politiek op Inhoud is blij dat Hellouise ons team komt versterken. De aankomende 2 jaar kan Hellouise zich inzetten als commissielid en zo de benodigde ervaring opdoen om na de verkiezingen in 2026 klaar te zijn voor het raadswerk. Hellouise zal breed ingezet worden als commissielid, maar heeft extra belangstelling voor armoedebestrijding, woningbouw en borgen van de leefbaarheid in de kleine kernen.

Hellouise gefeliciteerd en wij zijn ervan overtuigd dat je goed werk gaat verrichten. Niet alleen voor De Rips, maar voor alle inwoners uit onze gemeente.

Van links naar rechts: Jan Vroomans, Hellouise Claassen-Rossen en Erick Bastiaannet

4 zetels in 2026

18 maart 2026 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Politiek op Inhoud heeft als doel om dan van 2 naar minimaal 4 zetels te groeien. Met de komst van Hellouise zijn wij weer een stapje verder om deze zetels met goede mensen in te vullen.

Doe ook mee!

Wil jij je ook inzetten voor onze gemeente? Vind jij het ook belangrijk dat bij besluitvorming het integraal belang prevaleert boven individuele belangen? Vind jij het belangrijk dat een basisschool ook kinderopvang kan aanbieden? Is het borgen van de leefbaarheid in de kleine kernen ook een zorg voor jou? Wil jij meer woningen voor de jongeren in onze gemeente? Wil je dat onze gemeente met verstand bestuurd wordt?

Voel je onze positieve energie en wil je wat doen voor onze gemeente? Laten we het gesprek dan met elkaar aan gaan.

Wij zoeken nog een aantal goede kandidaten die net als Hellouise de aankomende jaren ervaring als commissielid op doen om vervolgens in 2026 klaar te zijn om als raadslid verder vorm te geven aan de toekomst van Gemert-Bakel.

Word je net als Hellouise geïnspireerd door ons verhaal? Bel of mail je mij dan?

Jan Vroomans
Fractievoorzitter Politiek op Inhoud

M: 06 206 107 37
E: jan.vroomans@politiekopinhoud.nl

www.politiekopinhoud.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *