Erick Bastiaannet maakt overstap van VVD naar Politiek op Inhoud

Erick Bastiaannet maakt overstap van VVD naar Politiek op Inhoud

Gemert, 11 december 2023
Na bijna 2 jaar als gemeenteraadslid bij de VVD Gemert-Bakel aangesloten te zijn geweest heb ik besloten me weer aan te sluiten bij een oude bekende. Ik maak de overstap van de VVD Gemert-Bakel naar Politiek op Inhoud.

Na de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 heeft er een breuk plaatsgevonden tussen de VVD Gemert-Bakel en toenmalig fractievoorzitter Jan Vroomans, laatstgenoemde is een eigen partij begonnen, Politiek op Inhoud. Vlak na de breuk heb ik met Jan de onenigheid uitgesproken en zijn we weer op goede voet met elkaar in contact gekomen.

Ruim 3 jaar geleden heb ik Jan ontmoet en door zijn enthousiasme over politiek ben ik gemotiveerd geraakt om politiek actief te worden. Jan heeft voor mij de bouwstenen gelegd voor mijn politieke start en zijn drijfkracht heeft mij energie en motivatie gegeven om er tijd in te investeren.

Door de breuk en turbulente periode merk ik dat het enthousiasme en motivatie naar de achtergrond zijn gegaan. Doordat de laatste tijd het contact met Jan weer intensiever is geworden, weet ik het enthousiasme weer terug te vinden en dit is voor mij de trigger om me samen met Jan hard te gaan maken voor de belangen van onze inwoners.

Omdat ik de verantwoordelijkheid voel om mij in te zetten voor de mensen die op mij gestemd hebben, neem ik mijn zetel mee en ga deze met frisse energie inzetten voor Politiek op Inhoud. Ik voel mij beter op mijn plek bij Politiek op Inhoud en wil benadrukken dat ik zonder onenigheid ben vertrokken bij de VVD Gemert-Bakel.

Erick Bastiaannet
11 december 2023